Gigant Gel - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)

Gigant Gel - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel) fénykép 43 Gigant Gel - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel). Az Affidea Férfiegészség Központ Potenciatesztjének eredményekből kiderült, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül a férfiak 95százalékának nagyon fontos a kielégítő és rendszeres szexuális élet. Ha a közbeszédben nem is, az orvosok és a betegek között gyakran még mindig tabutémának számítanak a szexualitással kapcsolatos problémák. A betegek nem, vagy csak alig-alig beszélnek a számukra kínos kérdésekről, amelyek akár a gyógyítókat is zavarba hozzák, képzésükben ugyanis mindmáig nincs szexológia. miközben a világ számos országában szexológiai intézetek működnek és külön tantárgyként tanulják a leendő orvosok a szexológiát, Magyarországon nincs hivatalos, állami végzettséget adó szexológiai képzés, s nálunk még a szexuális zavarokkal rendszeresen találkozó orvosok képzésében sem szerepel ilyen tantárgy. Bár ez már nem feltétlenül az orvosi kommunikáció tárgy témája, Pilling Jánosék érintőlegesen foglalkoznak azzal is, hogy mit javasolhat az orvos a szexuális zavarok megoldására. A vizsgálatokat több mint ezer, 40 és 70 év közötti férfi részvételével készítették, 12 éven át.

A vizsgálatokról egy éve a Toxicon című szaklapban, ez év szeptemberében pedig az American Heart Association chicagói konferenciáján számolt be Kenia Pedrosa Nunes brazil élettankutató. A nitrogén-monoxid nélkülözhetetlen abban a biokémiai folyamatban, ami az erekciót közvetlenül biztosító anyag, a ciklikus guanozin monofoszfát (cGMP) termeléséhez szükséges. Az erekció teszi lehetővé a közösülést és néhány más szexuális tevékenységet, bár nem mindegyikhez elengedhetetlen. A merevedési problémák mögött meghúzódó okok:[6].

Bár a merevedési zavar a 65 év feletti korosztálynál a leggyakoribb, bármely életkorban kialakulhat. -A fallosz, a férfi nemi szerve számos, ősi kultúrában a harciasság, a határozottság, a „fegyver” szimbóluma volt. Az agyunknak ugyanis neme van. Borzalmasan blokkolta a lelkemet, az agyamat, s ennek következtében a férfiasságomat, egyszerűen impotens lettem mellette. Ők épp az implantátumtól remélik, hogy tartós kapcsolatra találhatnak.

Léteznek speciális implantátumok, kisebb operációval korrigálható péniszműtétek, melyekről csakis a szakorvossal egyeztetve, a kivizsgálások sora után lehet álláspontot foglalni és dönteni. A belgyógyász, az urológus, a kardiológus szakvéleménye meghatározó. Mások életében lelki okokra, a túlzott stresszre, a megfelelési kényszerre s számos egyéb okra vezethető vissza a probléma. - Igaz-e, hogy a potenciazavart nagyobb százalékban váltják ki a lelki betegségek, mint a testi eredetű bajok. Nem szabad túlbonyolítani a kérdést, az is árt.

Potencianövelés otthon

A jelenlegi élete milyen, jobb-rosszabb periódusát éli-e meg éppen. A Potenciatesztből az is kiderült, hogy a merevedési zavarok, illetve a problémák mögött a férfiak jórészt külső tényezőket sejtenek: legtöbbször a párkapcsolatot, az újdonság varázsának elillanását, a stresszt és más mentális tényezőket vélnek felfedezni a kiváltó okok között. Milyen vizsgálatokat ajánl az urológus azoknak, akik potenciazavarokkal küzdenek. A betegek nem, vagy csak alig-alig beszélnek a számukra kínos kérdésekről, amelyek akár a gyógyítókat is zavarba hozzák, képzésükben ugyanis mindmáig nincs szexológia. Visszásságokat talált az ombudsman a betegjogok érvényesülésében. Szexuális problémákkal nem kizárólag a szexológusoknak kellene foglalkozniuk Magyarországon.

Pilling János, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet Kommunikáció Részlegének vezetője, aki szerint manapság az orvosok sajnos sokszor egyáltalán nem foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel. miközben a világ számos országában szexológiai intézetek működnek és külön tantárgyként tanulják a leendő orvosok a szexológiát, Magyarországon nincs hivatalos, állami végzettséget adó szexológiai képzés, s nálunk még a szexuális zavarokkal rendszeresen találkozó orvosok képzésében sem szerepel ilyen tantárgy. Miért ne mondhatna az orvos koitusz helyett közösülést vagy szeretkezést, a pénisz helyett hímvesszőt, a maszturbáció helyett önkielégítést. Bár ez már nem feltétlenül az orvosi kommunikáció tárgy témája, Pilling Jánosék érintőlegesen foglalkoznak azzal is, hogy mit javasolhat az orvos a szexuális zavarok megoldására.

Aki ezzel küzd, annak 40 százalékkal nagyobb esélye van valamilyen kardiovaszkuláris betegségre - mondta Andre Araujo, a New England Research Institutes igazgatója. A mostani felmérés újdonsága, hogy a szakértők szerint az az artéria, amelynek a szűkülése megakadályozza a szív vagy más szervek vérellátását, ugyanígy kevés vért juttat a péniszbe is. A vizsgálatokat több mint ezer, 40 és 70 év közötti férfi részvételével készítették, 12 éven át. A brazíliai vándorpók, közkeletű nevén banánpók az egyik legveszélyesebb ízeltlábú a világon, megjelenése is félelmetes, a kifejlett példányok elérik a 10-12 cm-t. Banánpóknak azért hívják, mert feltételezik, hogy banánszállítmányokkal jut más földrészekre.

A Tx2-6 hatására fokozott mértékben képződő nitrogén-monoxid a helyzet megoldása. Az erekció vagy merevedés a pénisznek az az állapota, amikor megkeményedik, megnagyobbodik és megemelkedik. szexuális izgalom esetén ez gyakran előfordul fiúknál, férfiaknál, illetve hím állatoknál. 3.2 Az erekció hiánya kellemetlen lehet. Az erekció hiánya kellemetlen lehet.

L-arginin – Helyreállítja a kismedencei szerveken belüli vérellátást, serkenti a pénisz vérkeringését, megnöveli a sperma sejtjeinek aktivitását, fokozza a libidót, aktiválja a tesztoszteronszintézist, meghosszabbítja a szexuális együttlétet, normalizálja az ejakulációt és megelőzi a potencia-rendellenességeket.

Merevedési zavar - wikipedia.org

Potenciális energia

Gigant Gel - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel) fénykép 78 De vajon miért van ez így. Az egészséges szexuális életet számtalan mentális- és egészségügyi tényező befolyásolja. Új párkapcsolat kialakulása esetén, vagy épp mikor az férfi már meglévő párja kezd el pressziót alkalmazni, valamint néha a férfi maga is spontán úgy dönthet, hogy megpróbál úrrá lenni a helyzeten. A Potenciatesztből az is kiderült, hogy a merevedési zavarok, illetve a problémák mögött a férfiak jórészt külső tényezőket sejtenek: legtöbbször a párkapcsolatot, az újdonság varázsának elillanását, a stresszt és más mentális tényezőket vélnek felfedezni a kiváltó okok között. Merth Gábor kifejtette: „Az én dolgom nagyon egyszerű. Az erectilis dysfunkció egyre gyakrabban kerül napvilágra egyrészt, mert a férfiak gyakrabban mernek beszélni róla, másrész a javuló terápia is bátorítólag hat.

Halállátók – a tudomány szemével. Az orvostól is függ: ha nincs lehetőség, nem kérdez a beteg. Más esetekben maguk a betegségek – pl. Belgyógyászok, urológusok, nőgyógyászok, pszichiáterek gyakran találkoznak a szexualitást érintő problémákkal, de nem mentes ezektől egy sebész sem, hiszen egy csonkoló emlőműtét, vagy a bél kivarrása gyakran okoz szexuális zavarokat a pácienseknél – mondja dr.

Érdemes például úgy megközelíteni a kérdést, hogy „van, akinél ez a gyógyszer változásokat okoz a szexuális életben, ön tapasztalt-e ilyet?” Sokan ugyanis azért nem beszélnek problémáikról, mert duplán szégyellik magukat: nem elég hogy szexuális gondjaik támadtak, hanem ezek miatt abba is hagyták a gyógyszerszedést, s ez egy újabb témakör, amiről a betegek gyakran hallgatnak… Vannak azonban olyanok is, akik azért hallgatnak erről a kérdésről, mert nem találják a megfelelő szavakat – mondja Pilling János, aki szerint ugyanolyan hiba lenne vulgáris kifejezéseket használni, mint szigorú orvosi szakkifejezéseket. Ugyancsak gyakori probléma, ha az orvos és a beteg nem ugyanabban az értelemben használnak egy-egy kifejezést, ezért is kell tisztáznia a beszélgetés során az orvosnak, hogy a páciens mit ért egy-egy kifejezés alatt. Komoly figyelmeztetés lehet a merevedési zavar. Aki ezzel küzd, annak 40 százalékkal nagyobb esélye van valamilyen kardiovaszkuláris betegségre - mondta Andre Araujo, a New England Research Institutes igazgatója. A komolyabb kardiovaszkuláris betegségek előjele lehet például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint.

Előbbit csak a kutatásban részt vevő férfiak 20 százaléka választaná, míg a hosszú távú megoldást 51 százalékuk. A brazíliai vándorpók (Phoneutria nigri venter) csípése súlyos tüneteket, olykor halált okoz. A ma forgalomban levő, merevedést segítő gyógyszerek úgy hatnak, hogy ennek a cGMP-nek a gyors elbomlását megakadályozzák. A Tx2-6 hatására fokozott mértékben képződő nitrogén-monoxid a helyzet megoldása. Arnold Melman, a New York-i Montefiore Medical Center vezető urológusa szerint a pókméreg gyógyszerként való alkalmazásáról még korai beszélni, de a kísérletek újabb forradalmat sejtetnek.

meklizin 66
metformin 100
orlisztát 39
ösztrogén 37
indometacin 92
neurotranszmitter 61

Videó

etszik a cikk? Oszd meg a barátaiddal:
Hozzászólások: 5
 1. avatar
  Killerwot20

  Gigant Gel - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)... Szükségem van erre a gyógyszerre

 2. avatar
  Thedude5312

  Nem tudtam ellenállni a megjegyzésnek. Nagyon jól megírt!

 3. avatar
  Sernaberry

  Csodálatos, micsoda weboldal ez! Ez a weboldal hasznos információkat tartalmaz, folytassa.

 4. avatar
  Ironclaw77

  Minden nagyon nyitott a pontos tisztázási kihívásokra. Valóban informatív. Az Ön weboldala nagyon hasznos. Köszönöm szépen a megosztásokat!

 5. avatar
  Kingjoe152

  Remek írás. Rendszeres látogatója vagyok webhelyének, és köszönöm, hogy időt szánt egy nagyszerű hely fenntartására. Sokáig gyakori látogató leszek.

Hozzászólni

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: